Organizația Teritorială a raionului Orhei și-a suplinit rândurile.
13/03/2018

Organizația Teritorială a raionului Orhei și-a suplinit rândurile.

Recent, Partidul Politic “ȘOR” a organizat  conferința teritorială de partid din Orhei. În cadrul evenimetului peste 400 de membri noi ai formațiunii politice au primit carnete de membru. Organizația Teritorială a raionului Orhei numără acum peste 4200 de membri.

Prezentă la eveniment, vicepreședintele Partidului Politic “ȘOR”, Marina Tauber a menționat că „organizația noastră politică se confruntă cu o sarcină extrem de importantă: luarea unei decizii privind participarea la alegerile parlamentare, elaborarea unei strategii pentru lupta politică și elaborarea propunerilor noastre pentru alegător. Toate aceste decizii vor fi adoptate la Congresul partidului, care va avea loc în luna mai. Din acest motiv pentru a ajunge în casa fiecărui om și ai aduce la cunoștință programul nostru politic, care este un program de prosperare a Republicii Moldova, urmează să ne extindem echipa vertiginos.”

În cadrul evenimentului a avut loc și ceremonia de decernare a diplomelor. Aici membrii Partidului Politic “ȘOR” au fost medaliați “Pentru dezvoltarea activă a Organizațiilor Teritoriale și creșterea dinamică a numărului membrilor de Partid”.

Secretarul Organizației Teritoriale Orhei, Tatiana Caprari a menționat că “organizația noastră teritorială devine nu doar o reprezentanță politică, ci și un centru multifuncțional pentru analiza socio-economică și monitorizarea vieții publice. În oficiul Partidului “ȘOR”, precum și în cadrul organizațiilor locale, cetățenii au posibilitatea să studieze realizările noastre, programul și statutul organizației, priorități pe termen scurt și mediu. În total pînă în prezent în partid numai raionul Orhei au fost primiți oficial peste 4 200 de membri.”