Organizația primară a PD din Izvoare, r-nul Fălești, a trecut in-corpore la Partidul „ȘOR”
15/05/2020

Organizația primară a PD din Izvoare, r-nul Fălești, a trecut in-corpore la Partidul „ȘOR”

Organizația primară a PDM din localitatea Izvoare, raionul Fălești, a anunțat despre trecerea ei in-corpore la Partidul Politic „ȘOR”. Foștii democrați și-au motivat plecarea prin faptul că PDM nu mai este în stare să realizeze obiectivele electorale, uitând de cetățeni.

Într-o declarație semnată de Iurie Ursachi, fostul președinte al organizației primare a PD din Izvoare, și colegii săi se menționează că ultimele evoluții de pe scena politică au prins nepregătit PD, iar conducerea actuală a formațiunii nu face față situației. „Cel mai grav e că PD nu mai poate realiza programele și inițiativele promise cetățenilor”, se arată în declarație.

Potrivit semnatarilor, decizia a fost motivată și de faptul că partidul a uitat, în ultimul timp, că prioritatea unui partid sunt cetățenii țării.

„Am aderat la echipa Partidului „ȘOR”, deoarece este singura formațiune care este în stare să schimbe lucrurile în Moldova și să asigure un viitor decent cetățenilor”, se menționează în declarația semnată de cei foști șase membri ai organizației primare a PD din Izvoare.

Amintim că în această săptămână 7 primari și 18 consilieri locali au anunțat despre plecarea lor din PD și PSRM și aderarea la Partidul „ȘOR”. Săptămâna trecută, fracțiunea PD din Parlament a fost părăsită de patru deputați. La începutul săptămânii, deputații Violeta Ivanova și Vladimir Vitiuc au anunțat despre aderarea la Partidul „ȘOR”.