Organizația de Tineret a Partidului Politic “ȘOR” își suplinește rândurile.
12/02/2018

Organizația de Tineret a Partidului Politic “ȘOR” își suplinește rândurile.

Recent la Orhei a avut loc evenimentul de creare a Organizației de Tineret a Partidului Politic “ȘOR”, a raionului Orhei.

Zeci de tineri prezenți la eveniment și-au exprimat încrederea în succesul acestui proiect, care le dă o şansă tinerilor şi îi încurajează de a participa mai activ în viața social-politică și economică a țării.

Marin, este și el un tânăr care a hotărât să adere la Organizația de Tineret a raionului Orhei, potrivit lui “tinerii de azi generează idei viabile pentru a spori nivelul de trai, practica lor preluată de peste hotare sau auzită de la rude, prieteni sau colegi, poate fi implementată aici, acasă. Ne dorim cu toții să rămânem pe loc, să nu plecăm peste hotare – acesta este imboldul principal care ne face să generăm și să iplementăm proiecte frumoase pentru a fi alături de cei dragi.”

Și membrii Asociației Obștești “Tinerii Orheiului” au luat decizia de a face parte din Organizația de Tineret a Partidului Politic “ȘOR” a raionului Orhei.

Pe parcursul timpului membrii AO “Tinerii Orheiului” au participat activ la viața socială a orașului. Grupurile de inițiavă au contribuit la salubrizarea zonelor de agrement, au organizat competiții sportive și s-au implicat în acte de caritate întru susținerea oamenilor în etate.

Suntem deschiși spre noi colaborări. Dacă sunteți tineri cu ambiții – atunci noi Vă așteptăm în echipa noastră!