„Nu-ți băga nasul în echipa mea”. Ilan Șor l-a avertizat pe Dodon
03/07/2020

„Nu-ți băga nasul în echipa mea”. Ilan Șor l-a avertizat pe Dodon

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a respins categoric insinuările și speculațiile ieftine ale președintelui Igor Dodon, liderul informal al socialiștilor, potrivit cărora deputata Violeta Ivanov, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, ar fi încercat să determine deputați socialiști să părăsească PSRM. Șor spune că asemenea declarații iresponsabile ale lui Dodon urmăresc să distragă atenția cetățenilor de la eșecul guvernării Chicu-Dodon.

Afirmațiile cu privire la pretinsele „cumpărări” ale unor deputați socialiști de către Violeta Ivanov, potrivit lui Șor, sunt niște trucuri ieftine nedemne pentru un bărbat.

„Declar cu toată responsabilitatea că nici doamna Violeta Ivanov și nici alți colegi de-ai mei nu se ocupă cu așa-zisă cumpărare de deputați. Înțeleg foarte bine că astăzi PSRM este îngrijorată de eșecurilor sale, i-au dezamăgit chiar și pe deputații lor din cauza că nu și-au îndeplinit nici o promisiune electorală. În această situație dau vina pe alții pentru tentativele unor oameni de-ai lor de a părăsi partidul”, a afirmat Șor într-un mesaj video pe Facebook, în care atrage atenția că PSRM, Chicu și Dodon sunt în stare să lupte numai cu femeile și copiii.

De asemenea, el l-a avertizat pe Igor Dodon să nu mai atenteze la echipa sa.

„Vreau să te atenționez pe tine, Dodon. Nu-ți băga nasul în echipa mea, iar noi nu vom căuta treabă în echipa ta. Închide-le gura la personaje alde Bătrâncea. Pentru că dacă vor urma și alte atacuri în adresa echipei mele, voi răspunde, însă deja nu pe Facebook. Și tu știi că eu pot face asta”, a declarat Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” l-a îndemnat pe Dodon și echipa sa să plece de la guvernare, deoarece a fost incapabilă să gestioneze situația din țară.

https://youtu.be/EqVKxW8vu7g