Moldova participă la Eurovision, grație președintelui Partidului ȘOR
02/05/2019

Moldova participă la Eurovision, grație președintelui Partidului ȘOR

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, susține financiar deplasarea echipei Moldovei la concursul internațional de muzică Eurovision 2019. Reprezentanta Moldovei din acest an, Ana Odobescu, și producătorul Alexandr Vdovicenco, au declarat joi într-o conferință de presă că Moldova risca să lipsească din concurs, din cauza șefului statului, Igor Dodon.

Ana Odobescu a povestit că din cauza problemelor financiare, s-a adresat președintelui țării, Igor Dodon, care a refuzat să ajute reprezentarea Moldovei la acest concurs internațional. ”Cum este și firesc, la început ne-am adresat după ajutor șefului statului, Igor Dodon, acesta însă ne-a refuzat”, a declarat Ana Odobescu.

Astfel, reprezentanții Moldovei s-au adresat lui Ilan Șor, care a acceptat să susțină echipa națională. ”Din cauza lipsei banilor, exista riscul major ca Moldova să nu participe în acest concurs. Ne-am adresat după ajutor conducerii țării, însă ne-au refuzat și am fost nevoiți să ne adresăm la Orhei, Partidului ”ȘOR” și le mulțumim enorm că ne-au ajutat. S-a implicat personal Ilan Șor căruia îi mulțumim și îl susținem mult. Grație lui, Ana merge în acest concert. Este omul care se ține de cuvânt”, a menționat Alexandr Vdoviceno.

Menționăm că în acest an, concursul Eurovision va începe în data de 16 mai și se va desfășura în orașul Tel-Aviv, Israel.