Marina Tauber: Partidul ȘOR pregătește o strategie de țară pe termen lung post-criză
31/03/2020

Marina Tauber: Partidul ȘOR pregătește o strategie de țară pe termen lung post-criză

Partidul „ȘOR” pregătește o strategie de țară de termen lung, care va conține acțiuni și măsuri de ameliorare a sferei social-economice a țării în perioada de după criza provocată de pandemia de Covid-19.

Despre aceasta a declarat deputata din partea Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, într-un interviu acordat postului de radio „Europa Liberă”.

Deputata a precizat că documentul va fi prezentat, în curând, societății.

Marina Tauber a spus că, acum, în condiții de criză, societatea trebuie să se gândească la felul în care trebuie relansate sfera socială, economia, businessul și sectorul agrar după pandemie.

„Noi nu avem de gând să ne facem PR pe tema aceasta”, a spus Marina Tauber, subliniind că este un gest al formațiunii politice de a veni în ajutorul locuitorilor țării.

În alt context, deputata Marina Tauber a declarat în interviul dat „Europei Libere” că autoritățile locale din localități conduse de reprezentanți ai Partidului „ȘOR”, au adoptat măsuri energice antiepidemice. În plus, la inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, Fundația de Caritate „Miron Șor” a oferit o donație consistentă de 1 milion de lei municipiului și raionului Orhei pentru finanțarea măsurilor de luptă cu noul Coronavirus.