Marina Tauber l-a informat pe Franco Frattini despre tentativele de a impiedica activitatea politică a lui Ilan ȘOR
16/01/2018

Marina Tauber l-a informat pe Franco Frattini despre tentativele de a impiedica activitatea politică a lui Ilan ȘOR

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a publicat pe pagina ei oficială despre întrevederea cu reprezentantul special al OSCE privind reglementarea problemei transnistrene, Franco Frattini.

În cadrul întrevederii, potrivit declarațiilor, pe lângă abordarea principalei teme, reglementarea problemei transnistrene, reprezentantul Partidului „ȘOR” a prezentat politicianului european informații despre dezvoltarea formațiunii politice, precum și despre succesele înregistrate de Partidul „ȘOR”, despre programul și planurile politice. Mai mult, Marina Tauber a vorbit deschis despre obstacolele și impedimentele cu care se confruntă formațiunea, inclusiv despre presiunile asupra liderului partidului, Ilan ȘOR, presiuni care împiedică dezvoltarea formațiunii politice, scrie Marina Tauber.

Amintim că, în vara anului trecut, reprezentanții Partidului „ȘOR” au întreprins mai multe vizite de lucru la Parlamentul European, unde s-au întâlnit cu mai mulți deputatți europeni și reprezentanți ai Comisiei Europene.

Tema principală a întâlnirii a fost informarea despre urmărirea penală a lui Ilan ȘOR și obstrucționarea activităților sale politice, în legătură cu cauza penală privind scandalul bancar.


Potrivit reprezentanților lui Ilan ȘOR, liderul partidului este supus unor presiuni nedrepte și unor tentative prin care se urmărește declararea acestuia drept principalul vinovat, în ciuda  cooperării sale active cu organele de anchetă, precum și asistența oferită în descoperirea schemelor de corupție a oficialilor aflați la guvernare.