Marina Tauber: Guvernului Chicu i-au rămas zile numărate
13/05/2020

Marina Tauber: Guvernului Chicu i-au rămas zile numărate

Actuala guvernare, în frunte cu Igor Dodon, acționează împotriva poporului Republicii Moldova și a intereselor țării, iată de ce, aceasta va cădea în scurt timp, a declarat marți seara la emisiunea „О нас” de la Jurnal TV, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber. Ea a mai afirmat că în prezent Igor Dodon este „dușmanul Nr. 1” al Republicii Moldova.

În contextul discuțiilor despre ultimele evoluții politice, Marina Tauber a declarat că majoritatea parlamentară se va destrăma în scurt timp. „Am spus nu o dată că guvernului Chicu i-au rămas zile numărate, iar lui Dodon îi fuge pământul de sub picioare”, a declarat Marina Tauber.

Ea a vorbit și despre gravitatea situației cu care se confruntă cetățenii. „Oamenii nu au ce mânca, concetățenii au revenit acasă unde nu au loc de muncă, li se termină banii și nu au nicio perspectivă. Efectele crizei economice se vor resimți ani înainte”, a spus Tauber.

În acest context, Marina Tauber a declarat că Republica Moldova trebuie să scape de „dușmanul Nr 1”, Igor Dodon. „Vrem ca oamenii să trăiască mai bine și vrem ca principalul dușman al țării, mai periculos decât coronavirusul, să plece cât mai curând din politica moldovenească și să înceteze să dăuneze poporului nostru”.

Marina Tauber a vorbit și despre deciziile mai multor primari și deputați de a adera la formațiune, arătând că acesta este rezultatul activității Partidului „ȘOR”, care întotdeauna a luptat pentru a-și realiza programul său și promisiunile date alegătorilor. De asemenea, ea a reiterat că Partidul „ȘOR” va avea propriul candidat la prezidențiale și și-a exprimat convingerea că acesta va obține un scor neașteptat de bun.