Candidatul la funcția de primar al Comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a felicitat locuitorii în cadrul unui concert cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei
10/05/2018

Candidatul la funcția de primar al Comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a felicitat locuitorii în cadrul unui concert cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei

În premieră pentru Comuna Jora de Mijloc, Ziua Victoriei și Ziua Europei au fost sărbătorite împreună.

Prezentă la eveniment, candidatul Partidului Politic “ȘOR” la funcția de primar al Comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber a ținut să felicite sătenii cu ocazia sărbătorilor și a menționat că grație ostașilor căzuți la datorie, celor care și-au sacrificat soarta, astăzi trăim în pace.

În cadrul evenimentului împreună cu sătenii a fost discutat și programul electoral al candidatului Marina Tauber.

“Pentru mandatul pe un termen, relativ scurt de un an de zile, vin cu un program electoral bazat pe acțiuni concrete, care vor schimba viața locuitorilor din comuna Jora de Mijloc.

Una dintre cele mai stringente probleme este drumul impracticabil Jora de Mijloc-Susleni. În mai puțin de un an vom moderniza și reconstrui această porțiune de drum” – a spus candidatul Marina Tauber.

Tot în programul său, se regăsesc și alte proiecte ce țin de domeniul infrastructurei, domeniul social, economic și agricultură.

Sătenii au menționat că așteaptă cu nerăbdare deschiderea farmaciei sociale, dar și a unui magazin social staționar.

„De la o vreme sunt parte indispesabilă a Comunei Jora de Mijloc, iar viața sătenilor nu-mi este indiferentă. Copii rămân acasă cu buneii iar părinții pleacă peste hotare în căutarea unui venit financiar mai mare. Ne-am propus deschiderea unei linii de producere, acest lucru va fi posibil grație partenerilor din mediul de afaceri atât locali, cât și investitorilor străini, iar ulterior vor fi create mai multe locuri de muncă pentru locuitorii comunei, dar și venituri suplimentare la buget” – a conchis Marina Tauber.

Nota sărbătorii a fost dată de către interpreții Doina Sulac și Vitalie Dani, care au bucurat publicul cu piesele sale. Preț de câteva ore toți jorenii și lopătnenii au dansat și au câtat împreună cu interpreții.

Reportaj video https://youtu.be/fPQzr3SUiSY