Marina Tauber a depus plângere la poliție pe numele lui Carp: a avut un comportament nedemn e deputat și a dat un exemplu prost întregii societăți
13/08/2019

Marina Tauber a depus plângere la poliție pe numele lui Carp: a avut un comportament nedemn e deputat și a dat un exemplu prost întregii societăți

Deputatul Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliție pe numele deputatului PAS, fostul liberal Lilian Carp, pentru limbajul necorespunzător și calomniile la adresa sa de la ședința Parlamentului din 26 iulie.

În opinia Marinei Tauber, comportamentul lui Carp nu corespunde cu cel de ales al poporului. „Statutul unei persoane și comportamentul său în societate sunt lucruri interdependente.  Din păcate, unii dintre colegii mei deputați, nu știu măcar ce înseamnă bunul simț și respectul reciproc. Aici mă refer la domnul deputat Lilian Carp, care m-a atacat verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie, m-a calomniat, folosind un limbaj care nici pe departe nu corespunde statutului de ales al poporului”, a scris deputata pe contul său de Facebook. Ea a precizat că i-a transmis și cerere prealabilă lui Lilian Carp.

Mai mult, ea menționează că limbajul și comportamentul lui Carp reprezintă un exemplu prost pentru întreaga societate. „Dl Carp, care se lăuda recent că este fost profesor, a dat un exemplu extrem de prost discipolilor săi, dar și întregii societăți”, a menționat Tauber.

Ea a publicat și cererea prealabilă în care se menționează că acuzațiile lui Carp i-au lezat onoarea și demnitatea și reputația profesională.

În acest context, Marina Tauber menționează că modul în care se comportă deputatul Carp este o dovadă în plus în privința necesității anulării imunității deputaților, așa cum au propus deputații Partidului „ȘOR”.

„Sper că nu se va ascunde după imunitatea de deputat, pentru a se eschiva de la răspundere. Apropo, iată încă un motiv de ce noi, deputații Partidului ȘOR, cerem anularea imunității parlamentare – ca unii deputați să nu-și permită asemenea comportament și limbaj, ca mai apoi să se ascundă după acest privilegiu pe care astăzi i-l oferă Constituția. Ne vedem în instanța de judecată!”, a mai scris Marina Tauber.

Amintim că la ședința Parlamentului din 26 iulie, Lilian Carp a numit-o cu cuvinte murdare pe Marina Tauber, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

 

https://www.facebook.com/MarinaTauberOfficial/posts/1337667259735284?__xts__%5B0%5D=68.ARDnvEqEFxlNY781TdLHTqAtIcAMGwQHja5jjqpGT40hva9UE_2YwD2PbR766nkz7OwNiFrXRe7b4ljYTt5Jms4UsRgVNv1tgijIuu6EoCm1Z4bNEAzjpq6bHaYh-2PzLwUxkx4erV0Ad8O2vv6cEt5oj7Bc9tfVVhvywpPbVIXZNtBWtdPr-f5qdGF7LvIduHWtuPr9rp1UUujR5vItwlDPqKbEDLeBWWhs6SrysZ22aNGlnXLomDhorM3Vgv8_tTqaH5b3vpKDxeYd-9qHbrMPENl4n-z_Fat0dUnBUSN9KMuXk-r6TRw8i3ZfII37q7b3nUI12-t40o7iLMw9xlth1g&__tn__=-R