Marina Tauber a dat start lucrărilor de reparație a drumurilor în Jora de Sus
23/07/2018

Marina Tauber a dat start lucrărilor de reparație a drumurilor în Jora de Sus

Încă un proiect al Marinei Tauber prinde viață: a început reparația celor mai importante străzi din Jora de Sus

Dezvoltarea infrastructurii în comuna Jora de Mijloc continuă. După ce străzile au fost iluminate în proporție de 80%, primarul Marina Tauber a demarat și reconstrucția străzilor în Jora de Sus. Astfel, trei dintre cele mai principale artere ale satului Jora de Sus, care duc spre biserică, grădiniță și Clubul din localitate, au intrat în reparație. Drumul, care are o lungime de 2 km, nu a fost asfaltat niciodată. Porțiunea va fi acoperită cu un strat de pietriș de 15 cm și cu 6 cm de asfalt. Pentru reparația străzilor, vor fi utilizate 560 de metri cubi de pietriș și 1.200 de tone de asfalt. Lucrările vor fi efectuate de o echipă formată din aproximativ 30 de muncitori.

 

Potrivit Marinei Tauber, darea în exploatare a lucrărilor de modernizare a drumurilor vor fi efectuate în timp record.

Amintim că în luna iunie, arterele principale din satul Lopatna care duc spre cele mai importante instituții ale localității, de asemenea, au intrat în reparații și sunt finalizate în proporție de 80%, lucrările fiind pe ultima sută de metri.

Marina Tauber a devenit primarul comunei Jora de Mijloc în urma scrutinului local din mai, unde a acumulat din primul tur peste 60% din voturi, grație unui program concret de modernizare a localității.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Tauber a promis locuitorilor comunei că în decurs de un an, Jora de Mijloc va deveni o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.