Marina Tauber a comentat insinuările și manipulările unor deputați socialiști despre acțiunea de protest a Partidului „ȘOR”
10/03/2020

Marina Tauber a comentat insinuările și manipulările unor deputați socialiști despre acțiunea de protest a Partidului „ȘOR”

Partidul „ȘOR” le-a cerut cetățenilor să întrerupă protestul de azi de la Curtea de Apel Chișinău în momentul în care autoritățile țării au anunțat că manifestațiile publice trebuie interzise în condițiile legate de răspândirea coronavirsului.

Afirmația a fost făcută pe Facebook de către vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, în replică la afirmațiile tendențioase ale deputatului socialist Corneliu Furculiță, potrivit căruia Partidul „ȘOR” ar fi dat dovadă de iresponsabilitate organizând acțiunea de protest la Curtea de Apel Chișinău.

„Partidul „ȘOR” a anunțat încă ieri despre faptul că va organiza o acțiune de protest la Curtea de Apel Chișinău. Este important de precizat că autoritățile au decis azi, când protestul era în plină desfășurare, să interzică toate manifestațiile publice în contextul situației legate de răspândirea coronavirsului”, a scris Tauber, învinuindu-l pe Furculiță de manipularea opiniei publice.

„Dle Furculiță, iresponsabilitate este atunci când toate planeta vuiește despre riscurile unei epidemii la nivel mondial, iar autoritățile de la Chișinău cred că steluța socialistă va alunga toți microbii”, a remarcat Tauber.

Deputata din partea Partidului „ȘOR” l-a acuzat pe fruntașul socialist de faptul că PSRM se face responsabil de situația dificilă din țară și condițiile grele în care trăiesc cetățenii.

„Este iresponsabil sa fii socialist cu conturi de milioane în Europa. Iresponsabil este să le dai bătrânilor 700 de lei pe an și să te lauzi cu asta, în timp ce deputații ridică lunar salarii de zeci de mii și își mai votează și majorări. Iresponsabil este să schiezi în fiecare iarnă în cele mai scumpe stațiuni, în timp ce conaționalii tăi trăiesc sub limita sărăciei”, a menționat Marina Tauber.

Vicepreședinta Partidului „ȘOR” a acuzat Guvernul că nu are un plan concret de acțiuni în situații de criză, fiind responsabil direct că în farmacii se resimte o insuficiență acută de dezinfectanți. Marina Tauber l-a chemat pe colegul său socialist să renunțe să se mai informeze din știrile false pe care le produce holdingul media al PSRM.

 

https://www.facebook.com/501436893358329/posts/1532999870202021/?d=n