Maria Ciobanu și ACUM s-au transformat în slugi ale lui Dodon și ale socialiștilor
26/09/2019

Maria Ciobanu și ACUM s-au transformat în slugi ale lui Dodon și ale socialiștilor

Exact în perioada în care Partidul „ȘOR” luptă pentru drepturile sale, pentru drepturile deputaților și alegătorilor săi, se opune atacurilor extreme din partea puterii și, în primul rând presiunilor personale din partea lui Dodon și a acoliților săi, deputații ACUM a decis să le facă un serviciu „aliaților de moarte”.

Demersul deputaților ACUM către ministrul Justiției de la ACUM privind „interzicerea activității Partidului Politic „ȘOR” este explicabilă prin diferența clară dintre ideologii și politicile formațiunilor noastre. De asemenea, este vizibil că aceste solicitări sunt absolut absurde în sine. Este o insultă pentru o întreagă formațiune politică, un partid parlamentar, zeci de mii de membri de partid și sute de mii de susținători și alegători. Aceste pas reprezintă o amenințare directă pentru întreg sistemul politic și distrugerea bazelor democrației în tânărul nostru stat.  Anihilarea oponenților politici prin asemenea metode, utilizând resursele administrative reprezintă o manifestare a slăbiciunii și un joc fără reguli. 

În același timp, este puțin neașteptat rolul blocului ACUM și personal a deputatei Ciobanu, care în situația creată arată ca o servitoare ascultătoare a lui Dodon și a socialiștilor, care deja de câteva luni au lansat un război pentru anihilarea Partidului „ȘOR”, a liderilor și deputaților săi. Este clar pentru toți că demersul Mariei Ciobanu împotriva partidului „ȘOR” exact în momentul în care Ilan Șor a publicat dovezile implicării familiei Zinaidei Greceanîi la devalizarea Băncii de Economii nu sunt o simplă coincidență. Sau pe negândite, sau conștient Ciobanu și colegii din ACUM au jucat rolul unor slugi ascultătoare, care aruncând o fumigenă informațională au avut drept principalul scop atragerea atenției opiniei publice de la informațiile scandaloase despre creditele nereturnate de Greceanîi. Maria Ciobanu, care chiar și printre deputații fracțiunii noastre are reputația unei persoane principiale și independente, într-o oră a reușit să distrugă această imagine fake despre ea. În realitate este doar o piuliță în mașinăria PSRM-ACUM și contribuie la menținerea acestei construcții vicioase la putere, pentru a nu permite organizarea alegerilor anticipate și a-și menține călduțul fotoliu de deputat.

Tronul lui Dodon, care se consideră deja „stăpânul țării și al poporului” și  care supune tot ce întâlnește în cale, se sprijină, începând de astăzi și pe spatele încovoiat slugarnic al deputatei Ciobanu.

Felicitări, doamnă Ciobanu! Dumnezeu să Vă ajute! Alegătorii să Vă judece!