La Taraclia continuă proiectul de iluminare stradală inițiat de Ilan Șor
12/05/2020

La Taraclia continuă proiectul de iluminare stradală inițiat de Ilan Șor

Proiectul de iluminare stradală în orașul Taraclia a ajuns la o nouă etapă. Azi au început lucrările de instalare a unui nou sistem de iluminare în sectorul doi al orașului. Deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, spune că Taraclia a mai făcut un pas ca să devină „Nisa Moldovei”, așa cum a promis.

În sectorul doi al Taracliei lucrările vor dura o lună. Aici va fi instalată o rețea de 15,7 kilometri de rețea electrică și peste 600 de becuri de tip LED. În total, în cadrul acestei etape, vor fi iluminate 20 de străzi.

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, spune că astfel se face încă un pas în direcția transformării Taracliei în „Nisa Moldovei”.

„Este aproape ziua în care vă vom anunța că orașul este iluminat în totalitate. Așa cum am făcut la Orhei. Așa construim noi la Taraclia Nisa promisă în Moldova, așa știm noi să aducem Europa la noi acasă. Noi nu aruncăm promisiunile pe vânt”, s-a adresat Șor către locuitorii orașului.

Iluminarea orașului Taraclia s-a numărat printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov, ales primar din partea Partidului „ȘOR”.

„Proiectul de iluminare stradală din Taraclia prevede, în total, instalarea a 65 de kilometri de rețea electrică și peste 2500 de becuri LED cu consum redus de energie. La fel, vor fi modernizate 32 de stații de transformare și instalate sisteme inteligente de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore”, a precizat edilul.

Proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul „ȘOR” în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor. Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară.

https://youtu.be/WHAnz0gfO3w