La Mulți Ani, Dle Președinte Ilan Șor!
06/03/2018

La Mulți Ani, Dle Președinte Ilan Șor!

Stimate Ilan Miron!

Din numele al miilor de membri ai Partidului Politic ȘOR, din numele tuturor susținătorilor, conducătorilor și angajaților din cadrul numeroaselor proiecte, precum și din numele tuturor, care vă cunosc și vă apreciază eforturile de a schimba viața oamenilor spre bine, vă felicităm cu ocazia zilei de naștere!

Vă dorim, mai presus de toate, forță și energie neepuizabilă, sănătate și noroc pentru realizarea tuturor obiectivelor mărețe și generoase.

Astăzi, Partidul ȘOR numără peste 10 mii de membri, iar rândurile sale sunt în continuă creștere.

Suntem de fapt o armată care, sub conducerea dvs, este pregătită să înfrunte cea mai dificilă bătălie și să obțină victorie! Știm că victoriile noastre sunt victorii pașnice pentru fiecare cetățean, pentru fiecare locuitor al Republicii Moldova.

Aceste victorii vor transforma țara noastră într-o țară de vis.
O țară de care ne vom mândri cu toții, o țară în care urmașii noștri vor trăi în bunăstare și multă fericire.

Stimate, dle Președinte!

Ziua de naștere este o sărbătoare personală, chiar și pentru o persoană publică și un lider, care este gata să se sacrifice, precum sunteți Dumneavoastră.

De aceea, Vă dorim din tot sufletul fericire în viața personală, dragoste, pace și prosperitate familiei frumoase, sănătate rudelor și celor apropiați.

Să aveți parte de cât mai multe momente și oportunități de a comunica cu rudele, copiii Dumneavoastră, cu toți cei care vă sunt cât mai aproape sufletului.

Să fiți înconjurați doar de prieteni adevărați și tovarăși devotați!

Fie ca anul acesta să devină special pentru dvs. și, prin urmare, pentru noi toți!

La mulți ani!