La mulți ani, Denis Ulanov!
04/04/2021

La mulți ani, Denis Ulanov!

Colegul nostru, Denis Ulanov, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, întreaga echipă a Partidului ȘOR îi transmite sincere urări de bine și îi dorește să aibă parte de multe realizări frumoase atât în viața de familie, cât și în cea politică și profesională.

Denis Ulanov este unul dintre pilonii de bază ai echipei noastre, un profesionist desăvârșit, dar, cel mai important, este un om cu literă mare, de o cumsecădenie rară, care emană căldură, încredere și înțelepciune. S-a remarcat întotdeauna prin firea sa blândă și cuminte și, în același timp, printr-o minte strălucită și o pregătire profesională ireproșabilă. Știe să înfrunte cu demnitate și calm greutățile, chiar și atunci când este supus nedreptăților, cum s-a întâmplat în ultima perioadă de timp.

Este un jurist și avocat respectat și apreciat înalt de toți colegii săi de breaslă, iar în calitate de deputat, dă o plus valoare procesului politic, datorită capacităților sale extraordinare. Dincolo de viața publică, Denis Ulanov are o familie frumoasă, la care ține foarte mult, este un tată model și un soț iubitor.

Îi dorim, pe această cale, multă sănătate, putere și viață lungă. Să fie înconjurat mereu de prieteni adevărați și să nu-și piardă niciodată frumusețea interioară care îl caracterizează. În același timp, îi mulțumim pentru efortul pe care îl depune zi de zi, pentru a îndeplini obiectivele familiei noastre politice și pentru rolul important pe care și l-a asumat.

La mulți ani fericiți, dragul nostru coleg și prieten!