Încă un proiect realizat de primarul Marina Tauber. În Jora de Jos a fost a dat în exploatare iluminarea stradală
06/09/2018

Încă un proiect realizat de primarul Marina Tauber. În Jora de Jos a fost a dat în exploatare iluminarea stradală

Încă o promisiune realizată de primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber. În satul Jora de Jos a fost dat în exploatare iluminatul stradal. Evenimentul a avut loc la împlinirea celor 100 de zile de la preluarea mandatului de către Marina Tauber. Astfel, în cele trei luni de la preluarea funcției de primar în cele patru localități ale comunei, Tauber a reușit să realizeze jumătate din promisiunile anunțate în campania electorală.

Astfel, lucrările de reparaţie a sistemului de iluminare au durat mai puţin de o lună, unde au fost antrenați trei echipe de muncitori care au instalat un panou automatizat de electricitate, 346 de becuri led şi 13 kilometri de cablu. 

Primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber a declarat că în curând vor fi finalizate şi alte proiecte importante, cum ar fi continuarea dezvoltării infrastructurii drumurilor, dar și reparația taberei de odihnă care va fi transformată într-un Centru cultural.

MARINA TAUBER, PRIMARUL COMUNEI JORA DE MIJLOC: ”Tot ce noi implementăm, este inclus şi menţionat în angajamentul meu public, care a fost asumat de către mine şi echipa noastră. Şi astăzi am constatat faptul că practic am implimentat 50 de procente din acest angajament".

Marele eveniment a fost marcat și de prezența primarului de Orhei și liderul  Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, care și-a asumat personal realizările de transformare a comunei Jora de mijloc într-o localitate de vis.

ILAN ȘOR, PREȘEDINTELE PARTIDULUI POLITIC ”ȘOR„: ”În timpul apropiat, noi vom crea un colhoz modern, primul în ţara noastră. Cred că aţi mai auzit despre acest lucru. Împreună cu voi, vom construi o comună de vis. Asta am promis și când am venit pentru prima dată în comuna Jora de Mijloc".

De la preluarea mandatului de primar, Marina Tauber, alături de Partidul Politic ”ȘOR”, a reconstruit și asfaltat drumurile din Lopatna și Jora de Sus. De asemenea, în comună a fost implementat proiectul de indemnizație unică de 7 și 10 mii de lei pentru fiecare nou-născut.