Încă patru terenuri de joacă pentru copii, date în exploatare la inițiativa echipei lui Ilan Șor
14/09/2020

Încă patru terenuri de joacă pentru copii, date în exploatare la inițiativa echipei lui Ilan Șor

Timp de o lună și jumătate de la lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, echipa Partidului „ȘOR” a reușit să amenajeze 22 de terenuri de joacă pentru copii. Recent, patru terenuri de joacă pentru copii au fost date în folosință în orașul Șoldănești, în localitățile Obreja Veche, Fălești, Brânzenii Noi, Telenești și Duruitoarea, Râșcani.

La ceremonia de inaugurare festivă au participat reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor, ai autorităților locale, copii și părinții acestora.

În cadrul festivității de deschidere a terenurilor, mai mulți vorbitori au menționat despre oportunitatea amenajării unor astfel de obiective în localitățile țării, dar și despre rolul important al echipei Partidului „ȘOR” în dezvoltarea localităților. Proiectele implementate de echipa lui Ilan Șor, potrivit oratorilor, impulsionează dezvoltarea localităților care ani în șir au fost lăsate de fostele autorități să stagneze.

Amintim că proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat la inițiativa lui Ilan Șor la 23 iulie a.c. Acesta prevede deschiderea terenurilor de joacă pentru copii în peste o sută de localități conduse de reprezentanții Partidului „ȘOR”. Până acum formațiunea a inaugurat terenuri de joacă pentru copii în 22 de sate din circa 15 raioane ale țării.

Echipa Partidului „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din țară care sunt conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”.