Încă o arteră rutieră importantă, renovată la Orhei de echipa lui Ilan Șor
08/09/2020

Încă o arteră rutieră importantă, renovată la Orhei de echipa lui Ilan Șor

Strada Sadoveanu, una din arterele importante din orașul Orhei, a fost renovată cu susținerea echipei Partidului „ȘOR” și inaugurată, recent, după ample lucrări efectuate. Pe carosabil au fost aplicare marcaje rutiere noi, iar trotuarele de-a lungul str. Sadoveanu au fost renovate.

Lungimea tronsonului de drum reparat este de 1,3 kilometri. La asfaltarea str. Sadoveanu a fost utilizată tehnologia „Slurry seal”, care a fost folosită, recent, pentru prima dată în Orhei la renovarea străzii Unirii.

La ceremonia de inaugurare a străzii au participat localnici, Pavel Verejanu, primarul orașului Orhei, și Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Pavel Verejanu a menționat că toate proiectele de infrastructură au susținerea personală a lui Ilan Șor și a echipei sale.

„Orașul Orhei este casa noastră, gospodăria pe care trebuie să o îngrijim așa încât să o invidieze și vecinii. Până acum ne-a reușit acest lucru cu ajutorul lui Ilan Șor și a echipei sale. Ne propunem să nu rămână nici o stradă nereparată”, a spus primarul.

Dinu Țurcanu a menționat că echipa Partidului „ȘOR” continuă să implementeze la Orhei proiecte importante, iar multe dintre ele sunt preluate și de alte localități din țară.

„Echipa Partidului „ȘOR” se implică foarte activ în renașterea țării. În localitățile conduse de reprezentanții formațiunii noastre au loc schimbări majore – se repară drumuri, sunt amenajate terenuri de joacă și sunt derulate proiecte de iluminat stradal public. Așa transformăm noi țara. Nu prin vorbe, ci prin fapte concrete”, a menționat președintele raionului Orhei.

Amintim că pe data de 27 august, de Ziua Independenței, în Orhei a fost inaugurată str. Unirii – una dintre cele mai importante artere din localitate. În Orhei au mai fost finalizate lucrările de renovare a străzilor Vasile Lupu, Veronica Micle și Valeriu Cupcea. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a dat asigurări, anterior, că după ce, în acest an, vor fi renovare arterele principale din oraș, în 2021 va fi derulat un proiect de renovare a străzilor secundare și a curților blocurilor de locuit.