În Taraclia au început ample lucrări de amenajare și de înverzire a orașului
28/07/2020

În Taraclia au început ample lucrări de amenajare și de înverzire a orașului

În următoarele luni, în orașul Taraclia vor fi alocați 700 de mii de lei pentru efectuarea unor ample lucrări de amenajare și înverzire a localității. Despre aceasta a anunțat primarul orașului, Veaceslav Lupov, ales din partea Partidului „ȘOR”. Edilul a menționat că primăria a soluționat o problemă mai veche – a angajat suficienți lucrători pentru salubrizarea și amenajarea localității. 
 
La sfârșitul anului trecut, când Veaceslav Lupov a fost ales primar, în Taraclia erau numai doi măturători. Acum de amenajarea orașului se ocupă o echipă formată din 15 angajați cu care primăria a încheiat contracte individuale. Grație acestui fapt, au loc cu regularitate lucrări de salubrizare a orașului, sunt plantați copaci și flori. 
 
„În sfârșit, carul s-a urnit din loc. Noi am început lucrările de amploare ce țin de amenajarea orașului. Avem de gând să mai angajăm o echipă de lucrători, care se va ocupa numai de înverzirea orașului. Taraclia va deveni un oraș înfloritor”, a spus primarul. 
 
Concomitent, în oraș este reparat stadionul și câteva străzi. În plus, în fază finală este instalarea iluminatului stradal – toate aceste proiecte sunt implementate cu susținerea Partidului „ȘOR”. Liderul formațiunii, Ilan Șor a promis că orașul va fi iluminat în întregime în ajunul Zilei Independenței.