În raionul Cantemir a fost deschisă o rută de transport public de pasageri datorită implicării Partidul „ȘOR”
29/09/2020

În raionul Cantemir a fost deschisă o rută de transport public de pasageri datorită implicării Partidul „ȘOR”

Agenția Națională pentru Transport Auto (ANTA) a eliberat o autorizație pe un termen de opt ani pentru transportarea pasagerilor pe ruta Cantemir-Vâlcele. De această rută vor beneficia locuitorii câtorva sate din raion. Asta a devenit posibil după ce Partidul „ȘOR” s-a implicat în soluționarea problemei.

Autorizația eliberată de ANTA permite operarea cursei pe ruta Cantemir-Vâlcele, via Tocile, Leca și Antonești, începând cu 21 septembrie curent și până la 20 septembrie 2028.

Amintim că, în primăvara acestui an, locuitorii din localitatea Toceni, Cantemir, au organizat acțiunii de protest în legătură cu faptul că autoritățile raionale tergiversau premeditat rezolvarea problemei legate de organizarea unei rute spre centrul raional.

Cetățenii au fost susținuți atunci de către reprezentanții și deputații Partidului „ȘOR”. Ei au promis că vor depune toate eforturile pentru a fi soluționată problema.

Deputata Marina Tauber spune că, deși a durat mult timp, salută soluționarea problemei.

„Ne bucurăm că, până la urmă, s-a reușit rezolvarea acestei probleme stringentă. Am demonstrat că Partidul „ȘOR” are grijă de cetățeni și de rezolvarea problemelor acestora”, a declarat Marina Tauber.