În Bologna, de Ziua Internațională a Copilului, Partidul Politic
05/06/2018

În Bologna, de Ziua Internațională a Copilului, Partidul Politic "ȘOR", a organizat o mega petrecere

O duminică deosebită a fost cea de 3 iunie pentru copiii din Bologna. Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna, la inițiativa Partidului Politic "ȘOR" a organizat un eveniment grandios, dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Animatorii au adus zâmbete și spiritul copilăriei, pentru cei peste 600 de invitați. Fiecare din cei prezenți au primit gratuit înghețată și au dansat împreună cu interpreta  Aura.

Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna, este mereu alături de conaționalii noștri. Recent, a fost lansat proiectul Clubul "Petreceri de Aur", aici concetățenii noștri preț de câteva ore, au posibilitatea de a petrece timpul în cercul diasporei moldoveneaști, dar și pot savura melodiile interpreților din Moldova.

Buna desfășurare a evenimentelor culturale, dar și a întregului proces de lucru al Centrului este posibilă grație curatorului proiectului și vicepreședintelui Partidului Politic “ȘOR”, Marina Tauber și nu în ultimul rând echipei din orașul Bologna - Ekaterina Tiufanova, Tatiana Gorea și Mihai Ciolac.