Ilan Șor: vom fi și în continuare alături de susținătorii noștri
25/02/2019

Ilan Șor: vom fi și în continuare alături de susținătorii noștri

Partidul Politic ȘOR începe să-și realizeze promisiunile făcute oamenilor în campania electorală, începând de mâine. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a dat asigurări că în timp ce alții vor căuta vinovați și se vor plânge, Partidul ȘOR va crea cu forțele proprii condiții mai bune de viață cetățenilor

„Cât timp unii se vor bucura ca niște copii în magazinele de jucării de 12 kamazuri dăruite de la Moscova, alții vor alerga cu mâna întinsă la Berlin, noi vom merge și cu forțele proprii o să continuăm să construim Moldova – construim drumuri, să punem becuri, să ajutăm o bunică, o mamă care a născut și pe toți oamenii care au nevoie. Vom majora bugetul cu propriile forțe, dar nu să ne umilim și să cerem de la alții și ceea ce putem face cel mai bine – să construim Republica Moldova. Mai mult noi vom continua să fim alături de simpatizanții formațiunii”, a declarat Ilan Șor.

El le-a promis alegătorilor din circumscripțiile uninominale 18 și 19, acolo unde au învins candidații Partidului ȘOR, că viața lor va cunoaște schimbări radicale și vor fi realizate toate promisiunile făcute în campania electorală.

„Vreau să felicit locuitorii celor două circumscripții în care au învins candidații Partidului Politic ȘOR – oamenii vor începe să trăiască la fel ca în Monaco”m a dat asigurări Ilan Șor.