Ilan Șor: Profesorii vor fi remunerați ca bancherii, iar bancherii ca profesorii
06/10/2018

Ilan Șor: Profesorii vor fi remunerați ca bancherii, iar bancherii ca profesorii

În urma acțiunii inițiate de Partidul Politic ”ȘOR” privind felicitările în adresa profesorilor de pe întreg teritoriul țării, liderul formațiunii politice, Ilan Șor a menționat pe rețelele de socializare despre faptul că formațiunea condusă de el va întreprinde toate acțiunile pentru ca dascălii să fie remunerați pe potriva activității lor:

 ”Astăzi, echipa Partidului Politic ”ȘOR” a felicitat personal mii de profesori din toate colțurile țării, cu Ziua Internațională a Profesorului. Noi nu doar că promitem, dar venim și cu sprijin în adresa dascălilor. Noi facem acest lucru deja astăzi. În Orhei, angajații din grădinițe vor primi din data de 1 octombrie mai mult cu o mie de lei, lunar. Iar în cel mai scurt timp, atunci când formațiunea va veni în Parlament, vom putea ajuta toți dascălii din întreaga țară!»

Spre finalul postării sale, Ilan Șor a promis să întreprindă tot ce-i va sta în puteri pentru ca profesorii să fie remunerați pe potriva bancherilor.

 «Știu cu exactitate ce trebuie să întreprind pentru ca în rezultat, dascălii să primească salarii de bancheri, iar bancherii să fie remunerați ca profesorii. Și eu voi face acest lucru», a promis Ilan Șor.

 

Mai multe detalii aici:

https://www.facebook.com/ilanshorofficial/