Ilan Șor la deschiderea Târgului de Crăciun din Taraclia: „Sunt bucuros că am început să construim Capitala de Sud a țării”
24/12/2019

Ilan Șor la deschiderea Târgului de Crăciun din Taraclia: „Sunt bucuros că am început să construim Capitala de Sud a țării”

Târgul de Crăciun a fost deschis, în premieră, în seara zilei de 22 decembrie, în orașul Taraclia, aceasta fiind o inițiativă a Partidului Politic ȘOR și a primarului ales din partea acestei formațiuni, Veaceslav Lupov. Mii de locuitori din regiune au participat la inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun în centrul orașului, unde cei mari și cei mici au avut parte de mai multe surprize. 

Târgul de Crăciun a fost inaugurat de președintele raionului Taraclia, Ivan Pâslari, consulul Bulgariei la Taraclia, Anghel Marinkov și primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov. Oficialii i-au felicitat pe locuitorii orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

În mesajul său de felicitare, primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, a spus că, în acest an, sărbătorile  de iarnă sunt marcate la cel mai înalt nivel și că tradiția Târgului de Crăciun va avea continuitate. 

Primarul i-a asigurat pe locuitori că autoritățile locale lucrează în direcția identificării unor companii care să vină cu investiții la Taraclia pentru a crea noi locuri de muncă, pentru dezvoltarea economiei și pentru a crește nivelul de viață a oamenilor. Veaceslav Lupov a remarcat buna colaborare dintre Primăria Taraclia și autoritățile raionale, aceasta fiind cheia viitorului succes.

Într-o transmisiune live, președintele Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, i-a asigurat pe locuitorii orașului Taraclia că lucrurile bune abia încep în localitate. 

„Sunt bucuros că am început să construim la Taraclia capitala de sud a țării. Ne-am străduit împreună cu primarul pe care l-ați ales să vă mândriți azi cu orașul vostru și am făcut astfel ca pe fețele voastre să fie numai zâmbete”, a spus Șor. 

Cei mici și cei mari veniți la Târgul de Crăciun din Taraclia au posibilitatea să se bucure de tobogane de iarnă și de patinoar, caruseluri si toate sunt absolut gratuite. Sute de luminițe au transformat centrul orașului într-un adevărat basm de iarnă, iar mai multe figurine luminiscente au devenit principalul decor pentru ședințe foto.

În cadrul Târgului de Crăciun a fost organizată prima ediție a Festivalului bucătăriei tradiționale bulgărești, iar vizitatorii au posibilitate să cumpere suvenire cu tematică de iarnă. 

În cadrul inaugurării Târgului de Crăciun în fața spectatorilor au evoluat membrii formației „Mahagon”, DJ Bond, iar interpreta îndrăgită în regiune, Elena Ter a cântat în duet cântece bulgărești cu primarul Veaceslav Lupov.