Ilan Șor îl consideră laș pe Dodon și dezvăluie de ce reținerea membrilor echipei sale este ilegală
17/09/2019

Ilan Șor îl consideră laș pe Dodon și dezvăluie de ce reținerea membrilor echipei sale este ilegală

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor a distribuit o adresare pe contul său de Facebook, în care îl critică dur pe președintele Igor Dodon, pe care îl califică drept „fricos” pentru că a decis să lupte cu femeile. Totodată, el se adresează și cetățenilor, dar și membrilor echipei sale, cerându-le să fie uniți și să apere democrația în Republica Moldova.

Ilan Șor se adresează lui Igor Dodon, „dar nu ca unui președinte”, dar ca unei persoane pe care o cunoaște bine și de mulți ani. Îi reproșează liderului neformal al socialiștilor că a procedat ca un laș, când a decis să atace două femei și amintește că în conformitate cu depozițiile sale, nici un membru al echipei sale nu poate fi reținut. „Am depus depoziții în care am recunoscut că acești oameni au acționat exclusiv la solicitarea mea. Eu încercam să salvez banca”, explică Ilan Șor

„Ai procedat ca un terorist care a luat oamenii mei ostatici. Înțeleg că ai făcut-o doar pentru satisfacția ta personală. Nu are nimic în comun cu legea. Pentru că, având în vedere depozițiile mele, nu aveați dreptul să atingeți acești oameni”, a mai declarat Ilan Șor.

Liderul Partidului ȘOR i se adresează cu un mesaj similar și liderei PSRM Zinaida Greceanîi, căreia îi reproșează că i-a permis lui Igor Dodon asemenea acțiuni, inclusiv în privința unei foste colege – Reghina Apostolova.

Politicianul menționează că la 24 februarie fiecare cetățean a votat pentru anumite idealuri. „Dar nimeni nu a votat pentru revenirea în 1937, ca în Moldova cineva să-și bată joc ca acum. Nimeni nu a votat pentru transformarea lui Dodon în monstru”, a declarat Ilan Șor.

El îi îndeamnă pe cetățeni, dar și pe membrii formațiuni sale să-și unească eforturile și să apere țara de dictatură. „Blocul Acum  și PSRM au născut un monstru, dar noi îl vom învinge. Foarte curând situația se va schimba”, dă asigurări Ilan Șor.

https://www.youtube.com/watch?v=ivZyongw0PU&feature=youtu.be