Ilan Șor i-a asigurat de tot sprijinul pe primarii care în ultima perioadă au aderat la Partidul „ȘOR”
19/05/2020

Ilan Șor i-a asigurat de tot sprijinul pe primarii care în ultima perioadă au aderat la Partidul „ȘOR”

Partidul Politic “ȘOR” a organizat luni seara o întâlnire cu 16 primari care au aderat recent la formațiune. Liderul Partidului, deputatul Ilan Șor, i-a asigurat pe noii colegi de tot sprijinul în activitatea lor. De menționat că în ultima perioadă, 16 primari și peste 100 de consilieri locali, și-au anunțat plecarea din alte partide și aderarea la Partidul „ȘOR”.

„Sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru a le asigura cetățenilor un trai decent. Împreună suntem o forță și mai puternică, capabilă să deruleze proiecte concrete în localitățile noastre. Oamenii așteaptă de la aleșii locali fapte și rezultate concrete”, a declarat Ilan Șor într-o live.

Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, susține că aderarea celor 16 primari și celor peste 100 de consilieri la partid este un semnal important.

„Acest fapt demonstrează că formațiunea este una în care aleșii locali au încredere și de care își leagă speranțele că vor putea realiza proiecte de natură să asigure transformarea rapidă a localităților. Asta, de fapt, așteaptă cetățenii de la noi”, a declarat, Marina Tauber.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi, a menționat în cadrul întâlnirii cu primarii că politica formațiunii este politica faptelor reale.

„Politica noastră este să asigurăm o viață mai bună cetățenilor. Politica noastră o facem în localități, pe teren și nu în partid sau Parlament. Vă îndemn să ne concentrăm pe politica faptelor reale”, a declarat Balinschi.

Primarii spun că au aderat la Partidul „ȘOR”, fiind dezamăgiți de partidele de la guvernare.

„Am decis să ader la Partidul lui Ilan Șor pentru binele locuitorilor. Vrem și noi să beneficiem de proiecte sociale și de infrastructură. Vrem drumuri, iluminare stradală. În prezent, doar Partidul ȘOR demonstrează că îi pasă de cetățeni. Este un partid care vorbește puțin, dar realizează lucruri concrete”, a declarat Iosif Godlevschi, primarul localității Logofteni, raionul Fălești.

În prezent, Partidul „ȘOR” numără peste 65 de mii de membri, fiind una dintre cele mai numeroase și puternice formațiuni politice din țară.