Ilan Șor: Garantez dezvoltarea fiecărei localități unda va învinge candidatul nostru!
23/09/2019

Ilan Șor: Garantez dezvoltarea fiecărei localități unda va învinge candidatul nostru!

Președintele Partidului Politic „ȘOR” a anunțat startul luni, 23 septembrie, startul campaniei electorale a formațiunii sale pentru alegerile locale generale. Politicianul a anunțat în cadrul unei adresări video că partidul său s-a implicat activ în cursa electorală și a înregistrat candidați în majoritatea localităților din țară.

Deputatul a menționat, de asemenea, că înregistrarea candidaților și participarea la alegeri au loc în condiții dificile și sub presiune politică enormă. „În pofida presiunii colosale asupra deputaților noștri, a aresturilor, a presiunii asupra organizațiilor teritoriale, am înregistrat 486 de candidați la funcția de primar, 5193 de candidați în consiliile locale și raionale

Ilan Șor a atras atenția și asupra faptului că la desemnarea candidaților nu s-a ținut cont de „sondajelor de opinie fake”, dar de încrederea reală din partea cetățenilor.

Fostul primar de Orhei a dat asigurări că va purta responsabilitate personală pentru fiecare localitate în care vor învinge candidații Partidului „ȘOR” garantând că acestea vor cunoaște un nivel similar de dezvoltare celui pe care echipa sa l-a obținut la Orhei.

La Orhei și în comuna Jora de Mijloc eu mi-am îndeplinit fiecare promisiune. La Orhei și în comuna Jora de Mijloc astăzi sunt construite drumuri, străzile sunt iluminate, sunt construite noi parcuri. Rezultatul este vizibil – Orheiul este cel mai frumos oraș din țară. Așa vom face în toate localitățile în care va învinge candidatul din partea Partidului „ȘOR”. Îmi dau cuvântul de onoare că acolo unde va învinge candidatul nostru, iau sub responsabilitatea mea personală dezvoltarea localității respective”, a promis Ilan Șor.

La finalul adresării sale, președintele Partidului „ȘOR” i-a chemat pe colegii de partid și susținătorii, precum și pe candidații formațiunii sale la o activitate intensă.  „La luptă, prieteni! Vă iubesc! Vom învinge! Pentru Moldova!”.

Amintim că alegerile locale generale în Republica Moldova vor avea loc la 20 octombrie. Partidul „ȘOR” va participa la scrutin în majoritatea localităților din țară, inclusiv la Orhei, Chișinău, Bălți. Reprezentanții Partidului „ȘOR” au mai declarat că puterea a lansat un adevărat război împotriva formațiunii conduse de Ilan Șor, încercând să împiedice participarea candidaților formațiunii la alegeri. Presiuni sunt efectuate și la adresa deputaților fracțiunii Partidului „ȘOR” fiindu-le deschise dosare penale, le sunt limitate libertățile și sunt încălcate drepturile aleșilor poporului.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uimb1M5jUk4&feature=youtu.be