Ilan Șor: foarte curând voi fi alături de voi
29/09/2019

Ilan Șor: foarte curând voi fi alături de voi

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor este convins că va reveni în foarte scurt timp în spațiul public, menționând într-o emisiune televizată că nu este atât de departe „precum și-ar dori” dușmanii săi.

Ilan Șor a declarat într-o intervenție în direct la Televiziunea Centrală că intenționează să revină în spațiul public în foarte scurt timp. „Dacă aș fi vrut să plec din spațiul public o făceam demult și astăzi nu m-ați fi auzit. Dacă aș fi vrut să locuiesc în oricare altă țară, demult o făceam. Dar eu voi trăi în Moldova și foarte curând voi fi alături de voi”.

El a precizat că va continua lupta pentru a îmbunătăți calitatea vieții concetățenilor săi și a avut un mesaj special pentru orheieni. „Promit că voi continua lupta pentru țara noastră. Îi iubesc sincer pe orheieni și vom face împreună încă multe lucruri minunate. Sunt sigur că foarte curând îi voi cuprinde și săruta”, a declarat Ilan Șor.

Fiind întrebat unde se află, Ilan Șor, din motive de securitate, a evitat să ofere un răspuns clar, dar a menționat că este mai aproape decât și-ar dori dușmanii săi. Iar din declarațiile sale ar putea reieși că se află chiar pe teritoriul Republicii Moldova „Sunt nu atât de departe cât s-ar părea și nu atât de departe cât  ar vrea dușmanii mei să fiu. Moldova nu este atât de mică precum pare a fi pe hartă”, a declarat politicianul.

Pe parcursul emisiunii, Ilan Șor a repetat în câteva rânduri că va reveni foarte curând în spațiul public și și-a exprimat convingerea că actuala coaliție de guvernare se va destrăma în scurt timp și lucrurile se vor schimba.

Amintim că guvernarea de la Chișinău a reținut și a pornit dosare penale pe numele mai multor deputați ai Partidului Politic ȘOR și a eliberat mandat de arest pe numele liderului formațiunii. Ilan Șor, care califică aceste acțiuni drept politice  și ilegale susține că scopul lor este de a distruge un concurent politic, dar și de a-i apăra pe adevărații vinovați ai jafului bancar din 2014, care se ascund printre liderii Blocului ACUM și PSRM.

https://www.youtube.com/watch?v=vAY0PNCMAUc&feature=youtu.be