Ilan Șor: Am votat pentru popor, pentru construcția imediată a întreprinderilor de stat și majorarea pensiilor
24/02/2019

Ilan Șor: Am votat pentru popor, pentru construcția imediată a întreprinderilor de stat și majorarea pensiilor

Președintele Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor, a votat duminică, 24 februarie pentru o Moldovă cu o infrastructură dezvoltată, cu economie puternică și oameni asigurați din punct de vedere social. El le-a mai declarat jurnaliștilor, după ieșirea din secția de votare, că își dorește ca în întreaga țară să funcționeze lucrurile cel puțin ca la Orhei și Jora de Mijloc.

„Am votat pentru poporul Republicii Moldova, ca să înceapă imediat aceleași transformări care au avut loc în ultimii trei ani și jumătate la Orhei – drumuri, parcuri, infrastructură, ca atunci când oamenii ies pe stradă să calce pe asfalt”, a declarat Ilan Șor.

El a mai adăugat că pentru aceasta este nevoie de dezvoltarea economiei și creșterea veniturilor la buget, așa cum a făcut la Orhei, iar politicienii să facă mai puțină politică, dar să se ocupe de problemele oamenilor.

„Bugetul țării să crească la fel ca la Orhei de 3,5 ori, ca să putem majora imediat de 3,5 ori pensiile, ca să înceapă imediat construcția întreprinderilor de stat, ca oamenii să aibă locuri de muncă, ca să apară imediat colhozurile, așa cum am început la Jora de Mijloc, ca să înceapă să funcționeze programele sociale, ca politicienii să nu mai facă politică, dar să se ocupe de problemele oamenilor”, a declarat Ilan Șor.