Ilan Șor a felicitat locuitorii Capitalei: vă urez credință și speranță că orașul nostru își va recăpăta frumusețea de altădată
14/10/2019

Ilan Șor a felicitat locuitorii Capitalei: vă urez credință și speranță că orașul nostru își va recăpăta frumusețea de altădată

De Hramul orașului Chișinău, liderul Partidului Politic „ȘOR”, deputatul Ilan Shor, i-a felicitat pe locuitorii Capitalei. El și-a exprimat speranța că orașul Chișinău își va recăpăta frumusețea de altădată, urându-le în acest sens orășenilor credință și speranță. 

Într-un mesaj video, liderul Partidului „ȘOR” și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că despre Chișinăul cel frumos, cald și confortabil se vorbește doar la timpul trecut. Astăzi, potrivit lui Șor, despre Capitală se vorbește ca despre un oraș plin de ambuteiaje, murdar și urât mirositor. 

Ilan Șor a mărturisit că a crescut în sectorul Râșcani al Capitalei și că multe din proiectele pe care le-a inițiat la Orhei au fost inspirate din Chișinăul rămas în amintirile multora dintre noi. 

„Atunci când vin mulți chișinăuieni la Orhei îmi spun cel mai des că așa a fost cândva și la noi. Astăzi, de Hramul Chișinăului vreau să vă urez credință și speranță că orașul nostru va deveni un oraș cald, confortabil și deosebit  așa cum a fost”, a menționat Ilan Șor. 

Liderul Partidului „ȘOR” a menționat că situația poate fi schimbată spre bine în Capitală, dacă vor dori orășenii.

Orașul Chișinău își sărbătorește Hramul la 14 octombrie.

https://www.youtube.com/watch?v=Uq-bb413Sgw&feature=youtu.be