Ilan Șor: Continuu să mă ocup de rezolvarea problemelor oamenilor și nu de politică
28/03/2019

Ilan Șor: Continuu să mă ocup de rezolvarea problemelor oamenilor și nu de politică

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a comentat situația politică din țară și a explicat de ce a ales să se ocupe de rezolvarea problemelor cetățenilor și nu să umble cu vorbe goale prin Parlament așa cu fac mulți politicieni de la noi.

Într-un interviu pentru OrheiTV, Ilan Șor a declarat că politicienii uită pentru ce au fost aleși de cetățeni. “Astăzi mulți dintre politicienii noștri umblă numai cu pălăvrăgeli și vorbe goale, care nu-i ajută cu nimic pe cetățeni”, a comentat Șor.

Primarul de Orhei și liderul formațiunii a subliniat că Partidul Șor a ales să se ocupă de problemele oamenilor. “Noi, în schimb, ne-am apucat din prima de zi de rezolvarea acelor probleme ale oamenilor pentru care ei ne-au votat. Pentru a le construi canalizare, drumuri, iluminare stradală, a le îmbunătăți situația economică a orașului nostru și a raionului în general și a celor două circumscripții. Continuu să mă ocup de rezolvarea problemele oamenilor și nu de politică”, a explicat Ilan Șor.

El a mai subliniat că nu va umbla “cu vorbe goale în comparație cu alții care umblă prin Parlament cu nasurile pe sus dar cu capurile goale de idei. Eu voi munci pentru bunăstarea cetățenilor mei”., a dat asigurări Ilan Șor.

Aceste declarații Ilan Șor le-a făcut la Orhei, în timpul inspectării lucrărilor de construcție și conectare la apă și canalizare a peste 600 de orheieni de pe 5 străzi din Orhei.

 

Video - https://www.youtube.com/watch?v=H4UDbEROXcA