Ilan Șor, mesaj de Ziua Independenței: Clasa politică trebuie să se unească și să lucreze în interesul Republicii Moldova
27/08/2021

Ilan Șor, mesaj de Ziua Independenței: Clasa politică trebuie să se unească și să lucreze în interesul Republicii Moldova

Reprezentanții clasei politice și ai societății civile trebuie să înceteze să se mai războiască între ei, să nu mai arunce cu noroi unii în alții și să înceapă să lucreze în interesul țării și al cetățenilor. Este îndemnul făcut de liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Într-un mesaj video transmis cu ocazia sărbătorii de astăzi, Ilan Șor a declarat că toți trebuie să se unească în numele Republicii Moldova și să construiască o țară de care copiilor noștri să nu le fie rușine.

„Suntem un popor, toți suntem cetățeni ai acestei țări, fiecare dintre noi are dreptul să câștige și să piardă, să greșească și să facă lucruri bune. Însă astăzi trebuie să ne îndreptăm atenția către lucrurile care ne unesc. Iar pe noi ne unește țara noastră, baștina noastră Republica Moldova”, a spus Ilan Șor. 

Parlamentarul a mai declarat că astăzi, de Ziua Independenței, trebuie să ne amintim în primul rând de reușitele țării noastre, de toate evenimentele frumoase care au avut loc în acești 30 de ani.

„Astăzi mulți critică și spun că s-ar fi putut face mult mai multe lucruri, spun că oamenii o duc rău. Da, au dreptate. Dar haideți să ne amintim și de lucrurile frumoase. Cu siguranță, la fel ca și multe alte state, am suferit și multe înfrângeri, dar astăzi scopul nostru comun este să mergem înainte, să privim în viitor și să construim țara noastră. Stimați prieteni, vă felicit pe toți cu ocazia acestei importante sărbători. Vă doresc multă sănătate și victorii mari. Sunt sigur că ne așteaptă un viitor prosper și că avem multe lucruri mari de făcut împreună. Republica Moldova trebuie să fie bogată, frumoasă și prosperă. La mulți ani!”, a adăugat Ilan Șor.