Ilan Șor, despre victoria formațiunii sale în 43 de localități: oamenii cred în fapte concrete
04/11/2019

Ilan Șor, despre victoria formațiunii sale în 43 de localități: oamenii cred în fapte concrete

Victoria convingătoare a candidaților Partidului Politic ȘOR în 43 de localități ale Republicii Moldova la alegerile locale din această toamnă demonstrează faptul că oamenii nu mai cred politicienilor mincinoși dar așteaptă fapte concrete, a comentat liderul formațiunii Ilan Șor rezultatele obținute de candidații partidului său. El anunță că începând de mâine va începe activitatea de proporții pentru reconstrucția țării, pornind de la localitățile unde a învins Partidul Politic ȘOR.

Într-o intervenție video, Ilan Șor le mulțumește susținătorilor partidului său și precizează că Partidul ȘOR, care a participat în premieră la un scrutin local general a obținut victoria în 43 de primării.

„Vreau să vă mulțumesc mult tuturor celor care au susținut Partidul ȘOR la alegerile locale. Pentru Partidul ȘOR acesta a fost primul scrutin local general din istoria sa. Am reușit să obținem o victorie convingătoare în 43 de localități din țară. Bineînțeles inclusiv în orașul Orhei, dar și în „perla sudului” – Taraclia”, a declarat Ilan Șor.

El a mai precizat că Partidul Politic ȘOR a învins în majoritatea localităților din raionul Orhei, dar și în alte localități din țară și a obținut majoritatea în Consiliul raional Orhei.

Rezultatele alegerilor denotă că oamenii s-au săturat de politicieni mincinoși și așteaptă lucruri concrete, constată Ilan Șor. „Dragi prieteni, este clar că oamenii nu mai au încredere în politicani, dar cred faptelor concrete. Este clar că viitorul ne aparține nouă, oamenilor care lucrează, fac, construiesc, dar nu pălăvrăgesc”.

În acest context, Ilan Șor anunță că în cel mai scurt timp echipa sa va începe să reconstruiască Moldova, pornind de la localitățile în care a învins la alegerile locale. „Nu vom pierde vremea în zadar și chiar de mâine vom începe pregătirile pentru reconstrucția capitală a țării noastre, mai exact în acele localități în care am învins”, a declarat Ilan Șor la finalul intervenției sale.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cs3KfuZ0jEc&feature=youtu.be