Gala premiilor UNITEM: Cei mai buni actori s-au ales cu trofee din partea Partidului ”ȘOR”
26/03/2019

Gala premiilor UNITEM: Cei mai buni actori s-au ales cu trofee din partea Partidului ”ȘOR”

Partidul Politic ”ȘOR” susține domeniul culturii și actorii din Republica Moldova, pentru munca și viața dedicată teatrului. Astfel, de Ziua Mondială a Teatrului, vicepreședintele formațiunii și deputata, Marina Tauber, a participat în cadrul Galei premiilor UNITEM, unde a oferit două premii, din numele liderului Ilan Șor, în valoarea a câte 12 mii de lei fiecare, celor mai buni actori. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Național ”Satiricus Ion Luca Caragiale” din capitală. 

Astfel, primul trofeu a ajuns la Vladimir Zavalionîi, actor al Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P.Cehov”, ”Pentru întreaga activitate”. Iar trofeul ”Pentru cel mai bun actor”, i-a revenit lui Alexandr Șâșkin.

”Prin susținerea acestui eveniment vrem să vă oferim toată recunoștința noastră și respectul față de ceea ce faceți în situația destul de complicată din țara noastră. Creația teatrală trebuie să fie promovată și stimulată și să fie susținută la cel mai înalt nivel pentru că oamenii din artă sunt cei mai buni, cei mai expresivi și cei mai devotați ambasadori ai țării noastre. Noi din tot sufletul, din numele Partidului ”ȘOR”, pe care am onoarea să-l reprezint astăzi, vă felicităm cu sărbătoarea aceasta frumoasă, cu Ziua Mondială a Teatrului”, a declarat vicepreședintele și deputatul Partidului Politic ”ȘOR”, Marina Tauber.

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Republica Moldova este organizată pentru al XVIII-lea an consecutiv.