Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic ȘOR s-a întrunit într-o nouă ședință
08/05/2019

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic ȘOR s-a întrunit într-o nouă ședință

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic ȘOR s-a întrunit într-o nouă ședință în cadrul căreia au fost examinate inițiativele legislative prioritare ale fracțiunii precum și activitatea și proiectele în teritoriu ale formațiunii.

Astfel, deputații fracțiunii ȘOR au discutat despre activitățile desfășurate în teritoriu, în special în cele 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde formațiunea a învins la alegerile parlamentare. În localitățile respective au loc lucrări de anvergură pentru dezvoltarea  și modernizarea infrastructurii.

De asemenea, aleșii poporului din partea Partidului Politic ȘOR au examinat proiectele de legi pe care le-a elaborat ca urmare a promisiunilor făcute alegătorilor în campania electorală și care sunt așteptate de cetățeni.

În altă ordine de idei, deputații au discutat acțiunile dedicate Zilei Victoriei pe care le va organiza de 9 mai Partidul Politic ȘOR la Chișinău și la care vor participa deputații formațiunii.

Fracțiunea Partidului Politic ȘOR se întrunește în ședințe săptămânale, chiar dacă Parlamentul nu este funcțional, din cauza intereselor obscure ale politicienilor din diferite partide politice.