Flori și mulțumiri aduse în dar doamnelor participante la Clubul “Vâsta de Aur”
05/03/2018

Flori și mulțumiri aduse în dar doamnelor participante la Clubul “Vâsta de Aur”

În ajunul sărbătorii de 8 martie, doamnele participante la Clubul “Vâsta de Aur” au avut parte de o supriză plăcută din partea liderului Partidului “ȘOR”, Ilan Șor.

Ele au primit în dar drept recunoștință flori și mesaje de felicitare cu ocazia zilei de 8 martie. 

La evenimentul care a avut loc în sectorul Râșcanovca a capitalei, a fost prezent și liderul Partidului “ȘOR”, Ilan Șor, care a ținut să felicite toate doamnele cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

La petrecere au participat peste 300 de seniori din diferite sectoare ale capitalei. Ei s-au bucurat de multă muzică bună, împreună au dansat și au fredonat melodiile îndrăgite ale tinereții.

„Petrecerea de astăzi a fost una de nota 10. Demult nu am avut parte de o astfel de serată. Îi mulțumim domnului Șor pentru faptul că nu uită de noi. Astăzi am avut ocazia să mă simt deosebită” – ne spune doamna Parascovia Spinei.

Scopul proiectului Clubul “Vârsat de Aur” este de a crea un mediu de socializare binevoitor pentru părinții și buneii noștri. Asemenea anilor tinereții, când obișnuiau să meargă la întâlniri cu prietenii, acum ei au posibilitatea de a se întâlni în cadrul evenimentelor organizate de club.