Fapte Bune - un  nou proiect inițiat de Partidul ȘOR
25/04/2019

Fapte Bune - un nou proiect inițiat de Partidul ȘOR

În ajunul sărbătorilor pascale, Partidul Politic ”ȘOR” a mai inițiat un program menit să schimbe viața oamenilor în bine. Este vorba de proiectul ”Fapte Bune”, care, la prima etapă, este implementat în localitățile în care cetățenii și-au exprimat încrederea în Partidul ”ȘOR” la alegerile parlamentare.

Printre primele localități care au fost vizitate de deputații fracțiunii parlamentare a Partidului ”ȘOR” a fost Duruitoarea Veche din raionul Râșcani. Aici, Reghina Apostolova a oferit Centrului de sănătate un lot de medicamente.

De atenția deputaților Partidului ”ȘOR” s-au bucurat și locuitorii din Chiștelnița, Telenești. Reprezentantul formațiunii a oferit mănăstirii din localitate materiale de construcții, dar și o icoană. Și copiii de la grădiniță s-au bucurat de surprize în ajunul sfintelor sărbători de Paști -  jucării și dulciuri, iar Centrul de sănătate a primit în dar medicamente și utilaje medicale.

Reghina Apostolova a discutat cu sătenii cele mai importante probleme cu care se confruntă și deciziile necesare pentru a le soluționa. Folosindu-se de această ocazie, deputatul fracțiunii ”ȘOR” a felicitat oamenii cu sfintele sărbători.

”Partidul ”ȘOR” este partidul faptelor concrete. Tot ce am făcut până în prezent a avut drept scop ameliorarea condițiilor de trai ale oamenilor, amenajarea și dezvoltarea infrastructurii localităților. Ca localitățile să devină mai frumoase  și mai dezvoltate. Orașul Orhei a devenit un exemplu în acest sens, căruia nici nu mai trebuie să-i facem publicitate. Vom depune toate eforturile ca să reconstruim la fel și localitățile din raionul Dumneavoastră. Vrem să vă asigurăm că toate promisiunile pe care le-am dat în campania electorală le vom realiza în cel mai scurt timp”, a menționat deputatul Partidului Politic „ȘOR”, Reghina Apostolova.

Proiectul ”Fapte Bune” va continua în toate localitățile unde Partidul ”ȘOR” s-a bucurat de cel mai mare sprijin în scrutinul parlamentar din februarie curent.

Amintim că formațiunea a lansat la scurt timp după alegeri și un amplu proiect de dezvoltare infrastructurală a tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde candidații săi au învins incontestabil la alegerile parlamentare. Proiectul a început cu instalarea iluminatului stradal, urmând să fie reparate străzile și să fie reabilitate instituțiile medicale și de învățământ din toate cele 104 localități.