„Este cel mai comod să-l acuzi de toate relele pe Șor”. Ilan Șor răspunde acuzațiilor de acaparare a Aeroportului
15/02/2021

„Este cel mai comod să-l acuzi de toate relele pe Șor”. Ilan Șor răspunde acuzațiilor de acaparare a Aeroportului

Liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, declară că nu va lua în considerare tentativele politicienilor iresponsabili de a-l elimina din politică și va continua să lucreze pentru binele țării și al cetățenilor. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Șor menționează că face o altfel de politică decât politicienii corupți și egoiști și va continua să facă lucruri bune. În același timp, el tratează cu ironie acuzațiile la adresa sa pentru infracțiunile și crimele împotriva țării pe care le-au comis alții.

Ilan Șor menționează că politicienii încearcă să-l elimine din politică, deoarece nu le permite să-și bată joc de țară în continuare.

„Vă înțeleg foarte bine. Înțeleg că urmăriți să mă eliminați de pe arena politică. Pentru că vă împiedic să găsiți așa-zisele „motive obiective” pentru apatia voastră, mediocritatea voastră, a lenei și a impotenței voastre de a rezolva problemele oamenilor care își pun speranțele în voi și vă oferă voturile. Eu sunt întruchiparea faptului că în Moldova poate fi făcută o altfel de politică. Dacă nu aș fi eu, voi ați continua în liniște să fiți aleși, să furați, să beneficiați de oportunitățile pe care le oferă aflarea la guvernare și să scuipați peste oameni din turnul vostru de fildeș, așa cum ați făcut 30 de ani în șir”, susține Ilan Șor.

În același comentariu, Ilan Șor respinge cu o tonalitate ironică acuzațiile nefondate la adresa sa.

„Evident că Șor este vinovat. Da, eu am fost premier, dar mai exact am fost de trei ori prim-ministru – acei care au asigurat prin guvernele conduse de ei retragerea unui miliard de euro din rezerva Băncii Naționale a Moldovei. Eu am fost guvernatorul BNM, lăsând ca acest miliard să fie furat. Eu, Ilan Șor, mi-am pus cagulă pe cap și am pus pistolul la tâmplele celor trei premieri, am scos miliardul într-un sac mare din haznaua băncii”, a scris Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” anunță însă că nu are de gând să plece din politică pentru a le face pe plac politicienilor incompetenți.

„Nu sperați, nu am de gând să plec din politică. Voi construi țara așa cum am construit Orheiul, cum construiesc Taraclia și sute de localități din țară. Eu fac ceea ce nu vreți și nu puteți face voi”, a punctat Ilan Șor.