Echipa Partidului „ȘOR” continuă să ofere ajutoare materiale unice persoanelor aflate în dificultate
24/07/2020

Echipa Partidului „ȘOR” continuă să ofere ajutoare materiale unice persoanelor aflate în dificultate

Alte 74 de persoane aflate în dificultate au beneficiat, recent, de ajutoare materiale unice din partea Primăriei mun. Orhei, care este condusă de reprezentanții Partidului „ȘOR”. De la începutul acestui an, în jur de 300 de cetățeni din Orhei au beneficiat de asemenea ajutoare financiare.

Și de această dată ajutoarele financiare unice au fost distribuite de către angajații primăriei, printre care și Pavel Verejanu, edilul orașului.

„Așa cum am promis anterior, susținerea celor mai vulnerabile categorii sociale este prioritară pentru echipa noastră din Primăria Orhei. Noi credem că implicarea noastră în susținerea cetățenilor le insuflă acestora optimism și încrederea că în echipa Partidului „ȘOR” au un sprijin de nădejde”, a spus Pavel Verejanu.

Ajutoarele financiare unice sunt acordate din Fondul de Rezervă al bugetului municipal. Acestea sunt acordate la Orhei din 2015, la inițiativa lui Ilan Șor. Mărimea ajutoarelor financiare unice oscilează între 500 și 3000 de lei, în funcție de profilul solicitantului. De regulă, de aceste ajutoare beneficiază o serie de categorii de persoane în etate și cele aflate în dificultăți.