După exemplul Orheiului, Partidul ȘOR instalează la Taraclia un Pom de Crăciun artificial înalt
06/12/2019

După exemplul Orheiului, Partidul ȘOR instalează la Taraclia un Pom de Crăciun artificial înalt

Un Pom de Crăciun uriaș este instalat, pe exemplul mun. Orhei, în premieră, în centrul orașului Taraclia. Aici, sunt în toi lucrările de montare a bradului artificial. Acesta este împodobit cu decorațiuni exclusiviste și zeci de ghirlande luminiscente. De notat că partea centrală a orașului Taraclia va fi decorată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Amintim că, în premieră, primarul Ilan Șor a dispus instalarea unui Pom de Crăciun uriaș la Orhei în ajunul anului 2016. Liderul Partidului „ȘOR” spunea atunci că a optat pentru un pom artificial deoarece este mai mare, mai frumos, mai durabil, nefiind necesar să fie tăiat un brad din pădure în fiecare an.

În urma alegerilor locale din acest an, primar al orașului Taraclia a fost ales Veaceslav Lupov, reprezentantul Partidului „ȘOR”. În campania electorală și după victorie, acesta i-a asigurat pe cetățeni că intenționează să implementeze, alături de echipa lui Ilan Șor, mai multe proiecte sociale și de dezvoltare a infrastructurii pentru a transforma Taraclia în cel mai curat, confortabil și dezvoltat oraș din sudul Moldovei.

Inaugurarea Pomului de Crăciun în orașul Taraclia va avea loc duminică, 8 decembrie. Cu ocazia aprinderii festive a luminițelor, lângă Pomul de Crăciun din Taraclia va avea loc un program artistic pentru copii, un concert susținut de artiști consacrați, precum și un spectacol cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.