Doi foști deputați PD aderă la Blocul antiguvernamental și se alătură echipei Partidului „ȘOR” în Parlament
11/05/2020

Doi foști deputați PD aderă la Blocul antiguvernamental și se alătură echipei Partidului „ȘOR” în Parlament

Partidul Politic „ȘOR”, singura formațiune politică din Republica Moldova care își respectă și realizează angajamentele asumate în fața cetățenilor, are de astăzi cu doi deputați mai mult în fracțiunea parlamentară, dar și mai multe posibilități ca împreună cu o echipă profesionistă să-și realizeze programul electoral. Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit zilele trecute Partidul Democrat, s-au alăturat Blocului antiguvernamental creat recent și au decis să adere la fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”, componentă a acestei structuri. Cei doi deputați declară că doar alături de Partidul „ȘOR” vor putea să-și realizeze programul electoral.

Partidul Politic „ȘOR” salută, într-o declarație, anunțul celor doi deputați „care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”

Formațiunea se arată convinsă că astfel va avea mai multe posibilități pentru a realiza programul său electoral, proiectele sociale și economice. „Partidul Politic „ȘOR” își asumă angajamentul în fața cetățenilor Republicii Moldova că va continua cu și mai multe eforturi, având în vederea și fortificarea echipei sale, toate inițiativele sale sociale și economice menite să redreseze situația economică a Republicii Moldova și nivelul de viață al cetățenilor”.

Și cei doi deputați menționează într-o declarație că nu sunt de acord să fie simple „mașini de vot”„ și consideră că doar în echipa Partidului „ȘOR” își vor putea realiza programul electoral. „Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul Politic „ȘOR”. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara”, potrivit declarației.

Amintim că în ultimul timp mai mulți deputați și aleși locali PDM au părăsit formațiunea, în semn de protest față de coaliția cu PSRM și îndepărtarea de la valorile și programul formațiunii.