Dezbateri electorale la Moldova 1”: Partidul ȘOR va fi marea surpriză a parlamentarelor de la Hâncești
13/03/2020

Dezbateri electorale la Moldova 1”: Partidul ȘOR va fi marea surpriză a parlamentarelor de la Hâncești

Candidatul Partidului Politic „ȘOR” la alegerile parlamentare noi din Hâncești are șanse bune pentru victorie și va marea surpriză a acestui scrutin. Declarația a fost făcută de președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, în cadrul dezbaterilor electorale organizate, joi seara, la postul național de televiziune.

Țurcanu s-a arătat convins că toate proiectele de succes realizate la Orhei, pot fi implementate și în Hâncești.

Dinu Țurcanu s-a arătat sigur de șansele bune pe care le are Vitalie Balinschi la scrutinul de duminică, îndemnând locuitorii circumscripției să se mobilizeze.

„Mobilizați-vă! Suntem absolut convinși că Vitalie are o șansă serioasă. Vom fi marea surpriză a alegerilor parlamentare din Hâncești”, a declarat Dinu Țurcanu, care l-a reprezentat pe Vitalie Balinschi la dezbateri, deoarece candidatul era la discuții cu oamenii din circumscripția Hâncești.

La dezbateri, Dinu Țurcanu a vorbit și despre succesul echipei Partidului „ȘOR” la Orhei, menționând că acesta se datorează profesionalismului echipei și gestionării corecte a finanțelor publice, fapt ce permis să fie majorat bugetul Orheiului și, respectiv, să fie realizate mai multe proiecte de succes.

Reprezentantul lui Vitalie Balinschi i-a îndemnat pe hânceșteni să aibă încredere în echipa Partidului „ȘOR” așa cum au avut în 2015 locuitorii orașului Orhei, iar acum se pot mândri de condițiile de trai din localitatea lor.

„Învingeți frica, așa cum au făcut-o locuitorii orașului și raionului Orhei. Acum câțiva ani toate oalele se spărgeau în capul orheienilor, iar acum merg mândri pe tot teritoriul Republicii Moldova și spun că lucrurile bune abia încep la Orhei”, a declarat președintele raionului Orhei

Candidatul Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi a venit cu un program de dezvoltare a localităților din Hâncești care propune acțiuni concrete și realizabile, după modelul celor de la Orhei. Balinschi este singurul candidat care a fost desemnat direct de alegători pentru funcția de deputat, în favoarea căruia au semnat peste 10.000 de locuitori ai circumscripției.

Vitalie Balinschi figurează cu numărul 4 în buletinul de vot.