Deputatul Reghina Apostolova continuă vizitele prin sate cu proiectul ”Fapte Bune”
02/05/2019

Deputatul Reghina Apostolova continuă vizitele prin sate cu proiectul ”Fapte Bune”

Proiectul Partidului Politic ”ȘOR” – ”Fapte Bune”, continuă cu sprijin oferit unei grădinițe frecventată de aproape 100 copii. Deputații fracțiunii parlamentare, în frunte cu Reghina Apostolova, au mers în satul Bușila, r. Ungheni, cu multe lucruri necesare instituției preșcolare, dar și cu cadouri pentru copii.

”Mă bucur că satul este viu, că tinerii nu au plecat. M-a impresionat, de asemenea, că sunt mulți copii. În ultimele două săptămâni am vizitat 15 sate, însă n-am văzut în niciun sat mai mult de 60 de copii. Aici însă, sunt aproape 100. Am venit astăzi să vă aducem lucrurile de care ne-ați spus că aveți nevoie. Am adus linoleum, covoare, și, bineînțeles, cum să vii la o instituție preșcolară fără dulciuri și jucării. Vreau să vă spun că ne dorim mult ca satul dumneavoastră, la fel ca și alte localități, să devină precum orașul Orhei - cu o infrastructură dezvoltată, unde oamenii să vrea să se întoarcă și să trăiască. Oamenii au încredere în Partidul ”ȘOR”. De asta suntem siguri că, în scurt timp, lucrurile se vor schimba spre bine”, a declarat deputatul Reghina Apostolova.

Programul ”Fapte Bune” a fost lansat de Partidul ”ȘOR” pentru a ajuta localitățile unde formațiunea condusă de Ilan Șor s-a bucurat de cel mai mare sprijin în scrutinul parlamentar din februarie curent.

Printre satele vizitate de deputații Partidului ”ȘOR” se numără Duruitoarea Veche din raionul Râșcani, unde Centrul de sănătate a primit de la Partidul “ȘOR” un lot de medicamente.

De atenția deputaților Partidului ”ȘOR” s-au bucurat și locuitorii din Chiștelnița, Telenești. Reprezentantul formațiunii a oferit mănăstirii din localitate materiale de construcții, dar și o icoană. Copiii de la grădiniță s-au bucurat de jucării și dulciuri, iar Centrul de sănătate a primit în dar medicamente și utilaje medicale.

Pe lângă proiectul ”Fapte Bune”, formațiunea a lansat la scurt timp după alegeri și un amplu proiect de dezvoltare infrastructurală a tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde candidații săi au învins incontestabil la alegerile parlamentare. Proiectul a început cu instalarea iluminatului stradal, urmând să fie reparate străzile și să fie reabilitate instituțiile medicale și de învățământ din toate cele 104 localități.