Deputații Partidului ȘOR au felicitat elevii și profesorii cu ocazie începerii noului an școlar
02/09/2019

Deputații Partidului ȘOR au felicitat elevii și profesorii cu ocazie începerii noului an școlar

Aleșii poporului le-au urat succese și realizări frumoase elevilor și profesorilor și au prezentat mesajul de felicitare din partea fostului primar de Orhei, deputatul Ilan Șor. În acel mesaj, Ilan Șor menționează importanța procesului educațional pentru dezvoltarea fiecărei persoane. „Studiile sunt o muncă deloc simplă, dar importantă, datorită căreia copilul devine o personalitate, își dezvoltă inteligența și se pregătește pentru viața de matur. Anii de școală sunt însă și o perioadă fericită a vieții, cu impresii și emoții de neuitat, care se păstrează pentru toată viața în inimile și în sufletele noastre. Fie ca fiecare copil din Moldova să aibă posibilitatea să frecventeze școala, să obțină cunoștințe, fie ca fiecare copil să fie înconjurat de grija și atenția pedagogilor, ale înțelepților profesori și bunilor educatori”, se arată în mesaj.

În continuare, liderul Partidului ȘOR menționează necesitatea unei atenții mai deosebite din partea statului față de profesori. „Fie ca toți învățătorii să fie asigurați de stat cu tot de ce au nevoie, iar munca lor să fie remunerată corespunzător. Și, cel mai important, ne dorim ca toți pedagogii să fie răsplătiți de societate și stat cu stimă, respect și susținere. Recunoștința noastră față de scumpii noștri învățători ar trebui să fie nemărginită. Drum bun în lumea cunoștințelor și succes spre noile realizări!” se menționează la finalul mesajului deputatului Ilan ȘOR. 

Amintim că în calitatea sa de primar de Orhei, Ilan Șor a inițiat mai multe proiecte de susținere a elevilor talentați, dar și de modernizare a grădinițelor din această localitate și de stimulare financiară a educatorilor.