Deputații Partidului ”ȘOR” susțin proiectele implementate de PNUD
15/07/2019

Deputații Partidului ”ȘOR” susțin proiectele implementate de PNUD

Deputații fracțiunii parlamentare ai Partidului Politic ”ȘOR” au avut astăzi, 15 iulie 2019, o întrevedere cu reprezentanții Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova.

În cadrul întrunirii, au fost abordate subiecte ce țin de implementarea proiectelor organizației internaționale în țara noastră.

Potrivit deputaților, suportul agențiilor Organizației Națiunilor Unite pentru Moldova este destul de important, mai ales pentru dezvoltarea și înregistrarea rezultatelor viabile.

Deputații Partidului ”ȘOR” au trecut în revistă și proiectele sociale și de infrastructură ale formațiunii politice care sunt implementate în municipiul Orhei, comuna Jora de Mijloc, dar și în localitățile din cadrul circumscripției 18 și 19.

În același timp, deputații Marina Tauber și Denis Ulanov, din numele fracțiunii parlamentare a Partidului ”ȘOR”, și-au exprimat toată deschiderea și disponibilitatea în vederea avansării procesului de implementare și cooperare privind eficientizarea proiectelor de dezvoltare durabilă pe întreg teritoriul țării și pentru binele cetățenilor de rând.