Deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” au fost instruiți în cadrul unui curs special la Istanbul
04/12/2019

Deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” au fost instruiți în cadrul unui curs special la Istanbul

În Turcia, deputații au beneficiat de instruire în domeniul relațiilor publice și mass media. În perioada 1-4 decembrie, deputații Reghina Apostolova și Igor Himici au participat la un seminar de formare pentru îmbunătățirea abilităților în domeniul relațiilor publice și a interacțiunii cu presa. Programul de instruire a deputaților din Moldova a fost susținut de PNUD și de Guvernul Suediei.

Instruirea a avut loc în orașul Istanbul, Turcia.

Programul de instruire a cuprins o serie de lecții teoretice și practice. Acestea au urmărit îmbunătățirea abilităților de comunicare a deputaților și dobândirea cunoștințelor specifice în domeniul relațiilor publice. Organizatorii spun că o comunicare deschisă, eficientă și profesionistă a aleșilor locali cu presa și cu societatea este un element indispensabil pentru o societate democratică.

Amintim că deputații Reghina Apostolova și Igor Himici au fost aleși în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului „ȘOR” și fac parte din fracțiunea parlamentară care numără 7 deputați.

Partidul „ȘOR” este unul dintre cei patru concurenți electorali care, după alegerile parlamentare din februarie, au acces în Parlament, formându-și propriul grup parlamentar. Fracțiunea Partidului „ȘOR” s-a declarat oficial în opoziție constructivă.