Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR primesc în audiență cetățeni în regiunile țării
22/01/2020

Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR primesc în audiență cetățeni în regiunile țării

Deputații Partidului ȘOR continuă să-și exercite obligațiunile chiar și în afara sesiunii parlamentare. 

Deputații Partidului ȘOR continuă să-și exercite obligațiunile chiar și în afara sesiunii parlamentare. În luna ianuarie, deputații au avut întâlniri cu cetățenii și au primit în audiență locuitori din mai multe zone rurale. În particular, deputatul Reghina Apostolova a primit în audiență și a discutat cu locuitorii comunei Ișcalău, raionul Fălești, cu cei din satul Constantinovca, Edineț, comuna Răculești, Criuleni, comuna Maximovca, Anenii Noi.

Deputatul Igor Himici s-a întâlnit cu locuitorii comunei Elizavetovca, raionul Dondușeni, precum și cu cei din Fântânița, raionul Drochia.

Vadim Fotescu, în calitate de deputat, a primit în audiență și a avut întâlniri cu locuitorii satului Dușmani și ai comunei Cuhnești din raionul Glodeni.

Deputatul Marina Tauber organizează în mod regulat întâlniri și primește în audiență cetățeni din localitățile circumscripției uninominale care i-a încredințat mandatul, precum și din raionul Orhei, dar și din alte raioane.

Deputații Denis Ulanov și Petru Jardan și-au concentrat activitatea pe întâlnirile cu locuitorii din Chișinău și din centrele raionale ale țării.

În cadrul întâlnirilor au discutat în total cu sute de cetățeni. De asemenea, au primit adresări în scris, dar și verbale cu plângeri și solicitări ca să rezolve anumite probleme.

Deputații și-au notat toate adresările care vor fi examinate, după care vor transmite interpelările de rigoare instanțelor competente pentru a rezolva fiecare problemă a fiecărui cetățean. Deputații îi vor informa în mod obligatoriu pe cetățeni despre rezultatele demersurilor lor.

Pe lângă organizarea audiențelor și a întâlnirilor cu cetățenii în diferite localități ale țării, deputații fracțiunii au participat activ la lucrările comisiilor care au avut loc în luna ianuarie. Ședințele plenare ale Parlamentului Republicii Moldova vor începe în prima parte a lunii februarie.

Fracțiunea parlamentară a Partidului ȘOR este compusă din 7 deputați. Formațiunea politică este una din cei patru concurenți politici care au depășit pragul electoral la alegerile parlamentare din februarie 2019.