Denis Ulanov, la Jurnal TV: Principalul transfug politic al țării, Dodon, vorbește despre corupție politică
12/05/2020

Denis Ulanov, la Jurnal TV: Principalul transfug politic al țării, Dodon, vorbește despre corupție politică

Deputatul Partidului Politic „ȘOR”, Denis Ulanov, a amintit la emisiunea „Ora Expertizei” de la Jurnal TV că anume Igor Dodon, care astăzi critică decizia unor deputați de a-și schimba partidul, este unul din principalii transfugi, care în 2011 a trădat Partidul Comuniștilor, care l-a adus în marea politică. Ulanov s-a arătat mirat și de „politica” PDM, care în ultimul timp s-a transformat într-o filială a „SRL-ului personal al lui Dodon”.

Principala temă de discuție în cadrul emisiunii a ținut de evenimentele de pe arena politică din ultimul timp. În acest context, Denis Ulanov a avut o replică pentru Igor Dodon, care a început să critice traseismul politic. „Cine strigă prindeți hoțul? Dl Dodon este principalul transfug, care l-a trădat pe Voronin, omul care l-a creat”, a spus Ulanov.

În acest context, Denis Ulanov a criticat și poziția PDM, transformat în mașină de vot și filială a PSRM. „Păcat că PDM, cu potențialul său, a devenit filiala PSRM, care, la rândul său, este SRL-ul cu un singur fondator - Dodon. Păcat că ați ajuns simplă mașină de vot”, și-a exprimat regretul Denis Ulanov.

Referindu-se la decizia celor doi foști deputați PDM de a adera la Partidul „ȘOR”, Denis Ulanov a arătat că aceasta este singura formațiune care își păstrează verticalitatea și nu deviază de la principiile și programul său electoral. „Partidul Politic „ȘOR” este singurul partid care își păstrează viziunea sa politică. Noi respectăm linia de partid, iar deputații văd cum s-a manifestat și cum se manifestă Partidul ȘOR. Procesul va continua pentru că ei văd politica reală pe care o face PPȘ și perspectivele acestui partid”, a declarat Denis Ulanov.

În privința unei posibile coaliții majoritare dintre partidele de opoziție, Ulanov a declarat că nu trebuie să fie discutate alianțe, dar să fie obținute rezultate. „Problema nu constă în coaliție, ci dacă există voință politică a tuturor partidelor ca să obțină un rezultat bun. Și toți înțeleg care trebuie să fie acest rezultat”, a concluzionat Denis Ulanov.