Declarația Partidului Politic ”ȘOR”
30/10/2018

Declarația Partidului Politic ”ȘOR”

Sistemul judecătoresc a demonstrat încă odată societății cât de vulnerabil și defectuos este în fața comanditarilor politici. Un exemplu în acest sens este și denaturarea situației de ani de zile față de candidatul Partidului Politic ”ȘOR” în alegerile parlamentare, Ilan Șor. Creșterea popularității echipei lui Ilan Șor și realizările a zeci de proiecte de infrastructură și sociale deranjează oponenții politici, fapt pentru care lupta împotriva partidului nu încetează. Din păcate, două dintre instrumentele puse în aplicare sunt instanțele judecătorești, dar și Comisia Electorală Centrală.

Scoaterea neîntemeiată din cursa prezidențială din 2016 a candidatului nostru, tentativa de anulare a rezultatelor alegerilor locale în comuna Jora de Mijloc, învinuirile împotriva candidatului la scrutinul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, care au dus în rezultat la scoaterea ilegală din cursa electorală, ne duc la gândul că aceste situații nu sunt întâmplătoare, dar se fac intenționat pentru a sabota activitatea Partidului Politic ”ȘOR”. Iar amendarea liderului Ilan Șor pentru presupusele nereguli din campania electorală din Chișinău, sunt o dovadă în plus a faptului că se comit presiuni asupra Partidului ”ȘOR”.

Cu toate acestea, Partidul Politic ”ȘOR” nu va înceta activitatea activă a formațiunii și va continua în acest sens promovarea și susținerea programului social care au menirea să aducă bunăstare socială pentru cetățenii țării. În rezultat, formațiunea va munci mult pentru a-și asigura victoria în Parlament și să continue proiectele de infrastructură a țării.

Afirmăm cu tărie că nu vom lăsa mâinile în jos și vom continua lupta cu nedreptatea instanțelor judecătorești care sunt îndreptate împotriva formațiunii noastre, având scopul de a reduce activitatea noastră politică. De asemenea, ne angajăm să luptăm în instanță și pentru sutele de mii de cetățeni care au devenit victimele sistemului judecătoresc.

Partidul Politic ”ȘOR” pledează pentru o luptă politică cinstită, iar în calitate de magistrat să fie alegătorul – cetățenii Republicii Moldova.